Головна » 2016 » Листопад » 29 » 18 нагород українці здобули на Кубку світу із сумо

18 нагород українці здобули на Кубку світу із сумо

18 медалей завоювали представники України на змаганнях Кубка світу із сумо, що завершилися у Мінську. Усього у столиці Бєларусі за перемогу боролися представники дев'яти команд, повідомили у прес-службі Мінмолодьспорту.

"Золото" для української збірної здобули Аліна Бойкова (вагова категорія 65 кг), Марина Максимова (80 кг) та Марія Дробоян (понад 80 кг). Четверту нагороду вищого ґатунку виграла наша команда у складі Важі Даіаурі, Сергія Соколовського, Антона Чеєва та Дмитра Чмихова", - зазначили у прес-службі.

Мають "синьо-жовті" й командне жіноче "срібло" ( Іванна Березовська, Марія Дробоян, Вікторія Рогова та Тетяна Скирда). Ще дві срібні нагороди здобули Олександр Верасюк і Марія Дробоян в абсолютній вазі.

Третю сходинку на Кубку світу посіли Вікторія Рогова (80 кг), Іванна Березовська (абсолютна вага та понад 80 кг), Костянтин Булатов (85 кг), Олександр Вересюк (понад 115 кг), Микола Кожухов (115 кг), Максим Олешко (абсолютна вага), Анатолій Хлюстін (85 кг), Дмитро Чмихов (115 кг) та Сергій Соколовський (абсолютна вага і понад 115 кг).

Раніше повідомлялося, що українські сумоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 72 медалі.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11053

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]