Головна » 2016 » Вересень » 16 » 20 нелегальних мігрантів на Закарпатті затримали. ВІДЕО

20 нелегальних мігрантів на Закарпатті затримали. ВІДЕО

На Закарпатті 20 нелегальних мігрантів виявили та затримали співробітники Держприкордонслужби в рамках проведення спеціальної прикордонної операції "Кордон – 2016". Про це повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Як йдеться у повідомленні, учора ввечері, 15 вересня, під час відпрацювання інформації щодо можливого перетину кордону поза пунктами пропуску нелегальними мігрантами прикордонники Чопського загону затримали неподалік с. Кам`яниця Ужгородського району громадянина України.

"В ході перевірки території, де було виявлено українця, прикордонний наряд помітив групу осіб. Побачивши правоохоронців, вони розбіглися в різні боки, аби сховатися", - додали в прес-службі.

Організувавши взаємодію з відділами "Новоселиця", "Ужгород" та мобільною прикордонною заставою "Чоп", на затримку порушників було вислано близько десятка прикордонних нарядів, які перекрили усі можливі шляхи їх прямування через кордон.

У результаті проведення пошукових заходів, які тривали протягом кількох годин, неподалік кордону зі Словаччиною прикордонники затримали 16 громадян азійської зовнішності – 14 чоловіків та 2 жінки.

За якийсь час на околиці Ужгорода прикордонники затримали ще чотирьох нелегальних мігрантів, які прямували у бік кордону.

За даними прес-служби, осіб доставлено до прикордонного відділу. За результатами проведення фільтраційних заходів встановлено, що серед них - громадяни В`єтнаму, Шрі-Ланки та Індії.

"Наразі перевіряється інформація стосовно громадянина України, чи є він їхнім спільником у незаконній подорожі до країн Євросоюзу", - уточнили в прес-службі.

Раніше в Італії заарештували українців, які на човні переправляли мігрантів.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1921

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]