Головна » 2016 » Серпень » 23 » 22 особи в Ужгороді отруїлися в ресторані. Прокуратура проводить перевірку

22 особи в Ужгороді отруїлися в ресторані. Прокуратура проводить перевірку

В Ужгороді 22 людини госпіталізовані з отруєнням після вживання їжі у міському ресторані. Про це сьогодні, 23 серпня, під час прес-конференції повідомив головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні Ужгорода Михайло Поляк, передає УНІАН.

З його слів, до інфекційної лікарні 21 серпня поступило 10 осіб, ще семеро поступили 22 серпня.

"Ще двоє осіб наразі перебувають у Львові в інфекційному відділенні, вони поверталися з Ужгорода до Києва і були вимушені зійти у Львові й звернутися до лікарів", - уточнив Поляк.

Ще одна особа перебуває на лікуванні у Мукачівській центральній районній лікарні в інфекційному відділенні.

"Загалом після банкету в ресторані захворіли 22 людей", - уточнив головний лікар.

З його слів, двоє осіб у першу добу після поступлення перебували у важкому стані, проте наразі один переведений у загальну палату, щодо іншого, який нараді в стані середньої важкості, теж вирішується питання про переведення з реанімації.

Остаточного діагнозу наразі немає, попередні результати будуть відомі завтра, 24 серпня. Наразі ресторан, в якому масово отруїлися люди, закритий. СЕС проводить обстеження та дезінфекцією. За попередніми даними, джерелом отруєння людей могли стати неякісні продукти харчування, оскільки не всі вони мали сертифікати якості.

Сьогодні ж у прес-службі прокуратури Закарпатської області повідомили, що за вказівкою керівника Ужгородської місцевої прокуратури Дмитра Кириленка Ужгородським міським управлінням ГУНП в області внесені відомості до журналу єдиного обліку правопорушень та розпочато перевірку за фактом отруєння людей.

Нагадаємо, в черві в Ізмаїлі (Одеська область) через потрапляння відходів із вбиралень будинків приватного сектору в міську водогінну мережу госпіталізували понад 700 осіб.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1880

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]