Головна » 2016 » Лютий » 12 » 3,5 мільйонів бюджетних коштів чиновники Хустської мерії «довірили» шахраю

3,5 мільйонів бюджетних коштів чиновники Хустської мерії «довірили» шахраю

Розпочато кримінальне провадження за фактом шахрайського заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах із використанням підроблених документів.

Встановлено, що при проведенні державної закупівлі робіт з реконструкції дошкільного навчального закладу один з учасників торгів переслідуючи злочинні наміри заволодіння бюджетними коштами, підробив та використав підроблений офіційний документ (довідку) для участі в торгах.
 У подальшому, усвідомлюючи протиправність власних дій уклав договір з управлінням освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради на виконання вищевказаних робіт на загальну суму майже 3,5 млн грн.
Наразі у вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування, здійснювати яке доручено СВ Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області.
 
Довідково:
 
- санкцією ч.4 ст. 190 КК України (шахрайство) - передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.
 
-  санкціями ч.2 та ч.4 ст. 358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) передбачено покарання у вигляді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років.
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11057

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]