Головна » 2013 » Лютий » 6 » 5 порад нареченому: що потрібно обов'язково зробити перед весіллям

5 порад нареченому: що потрібно обов'язково зробити перед весіллям

5 порад нареченому: що потрібно обов'язково зробити перед весіллям

Перш ніж ти одягнеш обручку на пальчик своєї звуженої, постарайся виглядати гідно на власному весіллі. Адже, якщо пощастить, воно відбудеться тільки раз у вашому житті. Практичні поради нареченому від порталу Nashasvadba.net, що потрібно зробити перед весіллям.

Чому бути нареченим - це здорово?

Ну ось нарешті сталося! Ти наречений і без п'яти хвилин чоловік. Для кар'єристів це додатковий плюс: одружені люди у начальства викликають більше довіри. Для щасливих закоханих - додатковий бонус. Тепер ви будете поряд все своє життя.

Коли ти передчуваєш щасливу подію і при цьому закоханий, наречений, твій задоволений всім організм виділяє гормони щастя - ендорфіни. Науково доведено, що шкіра при цьому розгладжується, очі сяють, рівень енергії зростає, і людині все-все вдається. Ось так! Нареченим бути корисно.

Ти готуєшся до весілля, наречений? Зайди до стоматолога

Перш за все - подбати про своє здоров'я. Здоровий чоловік - щасливий чоловік. Відвідай стоматолога, потурбуйся про те, щоб твоя усмішка на весільній відеозйомці і фото виглядала просто приголомшливою.

Причому зроби це за місяць до весілля, щоб встигнути поставити потрібні пломби і провести процедури по відбілюванню зубів. Це позбавить тебе від так званого «нервового» зубного болю, який може трапитися прямо на весіллі від сильного хвилювання.

Наречений, перевір, чи в порядку серце

Головний орган, який протягом усього часу урочистостей буде нести на собі подвійне навантаження. Адже тобі доведеться і стежити за порядком, і приділяти увагу гостям. І, найголовніше, - нареченій. Багато танцювати, багато цілуватися, багато посміхатися. Тому ти повинен бути впевнений, наречений, що в тебе все в нормі з твоїм моторчиком.

На всяк випадок тримай на весіллі при собі щось заспокійливе типу волокардіна. Він зможе допомогти при нагоді і твоєму ближньому, і твоїй майбутній дружині.
Перед весіллям подбай про візажистів, майстрів манікюру та перукарів.

На власному весіллі ти повинен виглядати супер, тому заздалегідь, місяця за три до весілля, вибери підходящого перукаря, візажиста та майстра манікюру. Якщо твоє волосся, шкіра і нігті не в порядку, у тебе буде час прийняти необхідний комплекс вітамінів, щоб зміцнити їх. Не менше 21 дня, до речі.

Здорове блискуче волосся в твоїй весільній зачісці буде виглядати набагато привабливіше, ніж тьмяне і мляве. З нігтями та ж історія - акуратна кутикула, красиво обрізана нігтьова пластинка додадуть твоїм рукам доглянутого вигляду.

Заздалегідь приміряй весільний костюм

Не залишай цей святий обов'язок на самі останні дні. Незважаючи на давню традицію, що наречений не повинен бачити до весілля наряд нареченої, обов'язково домовся у весільному салоні, щоб ви могли приміряти свої наряди разом. Наречений і наречена - пара. Ви повинні виглядати в єдиному стилі, щоб вас сприймали парою.

Що буде, якщо ти, бажаючи блиснути перед фотокамерами, вибереш шикарний стильний червоно-чорний костюм, а наречена прийде в класичному білому?

Крім того, пам'ятай, що в цьому костюмі тобі потрібно буде знаходитися досить довго, тому він повинен бути комфортним. Поприсідайте в ньому, підніми руки, зроби пару танцювальних рухів. Костюм женихові не повинен тиснути ніде, при цьому ідеально облягаючи твою фігуру. Краї брюк, коли ти в туфлях, повинні на 2 см не діставати до підлоги.

Вивчи фото близьких друзів і родичів нареченої

Навряд чи ти будеш добре знати всіх людей, які побувають на твоєму власному весіллі. Але якщо ти заздалегідь поцікавишся, як виглядають запрошені, хоча б близькі друзі, подруги і родичі нареченої, зможеш уникнути на весіллі багатьох казусів. До того ж, всього однією вдалою фразою зможеш залишити про себе чудове враження у рідні нареченої.

За матеріалами: Новини сьогодні
06-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11737

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]