Головна » 2013 » Квітень » 10 » 600 танцювальних дуетів візьме участь в Uzhgorod Open

600 танцювальних дуетів візьме участь в Uzhgorod Open


Понад 600 танцювальних пар з 21 країни світу вже підтвердили свою участь у міжнародному спортивному турнірі з бальних танців Uzhgorod Open-2013. Змагання в Ужгороді відбудуться вже втринадцяте.

Про це сьогодні, 10 квітня під час прес-конференції  повідомили голова оргкомітету змагань Іван Качур та президент Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту, член організаційного комітету Олександра Мишко.

До Ужгорода приїдуть зіркові пари з Чехії, Італії, Росії, Угорщини, Данії. Визначатимуть кращих 28 суддів з 15-ти країн світу. А також – 32 українські арбітри. 

Новинкою цьогорічних змагань стане те, що на паркет ужгородського спорткомплексу вийдуть пари, які до 35 років не займалися танцями та не танцювали у парі. Виступатимуть вони у європейській програмі SENIOR 2, – повідомляє прес-центр ОДА.  

«Дуже приємно, що люди, які раніше не займалися танцями, все ж не бояться вийти на паркет і досягають значних успіхів. Якщо цьогоріч у цій номінації змагання пройдуть вдало, то плануємо, що наступного року ці спортсмени виступлять з латиноамериканською программою», - каже Олександра Мишко.

«Турнір, який  входить у трійку найпрестижніших в Україні, однозначно підвищує імідж Ужгорода та Закарпаття в цілому. У ці дні до області завітає кілька тисяч туристів,  – відзначив Іван Качур.

Змагання триватимуть 2 дні – 27 та 28 квітня. Початок відбіркових турів о 10.00 та 14.00 годинах. Урочисте відкриття та фінальні виступи о 19.00.



За матеріалами: Новини сьогодні
10-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11318

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]