Головна » 2018 » Грудень » 31 » Андрухович - українцям не вистачає вміння бачити свої перемоги

Андрухович - українцям не вистачає вміння бачити свої перемоги

Українцям не вистачає вміння бачити свої перемоги - Андрухович

Андрухович закликав українців позбавитися зайвого песимізму

Невміння бачити і визнавати власні перемоги - одна з ключових проблем українського суспільства, переконаний український письменник Юрій Андрухович. Таку думку він висловив в інтерв'ю журналу Новое Время.

"Україні, нам всім, бракує не перемог, а вміння їх, ці перемоги, бачити, зміцнитися духом від того, що вони є. Це моє абсолютне переконання", - зазначив Андрухович.

Як приклад від навів побоювання суспільства щодо результатів президентських виборів 2019 року - мовляв, чим ближче вони, тим більш песимістично налаштовані люди, говорячи про можливий реванш.

"Вибори все ж ще не завтра, а тому не потрібно забивати собі голову песимістичними думками. Якщо ми постійно боїмося реваншу, якщо вже переконали себе в перемозі тих, хто здатний реванш наблизити, то ми неадекватні", - вважає один з найпопулярніших українських літераторів сучасності.

Андрухович закликав пам'ятати про те, що до весняних виборів Україну чекає ще кілька місяців. "Знаючи наших політиків, це великий термін. Тобто у кожного з них ще буде мільйон шансів для самознищення, провалів, для "все пропало", для помилок, дурості і підлості, які можуть повністю перекреслити їхні передвиборні старання. Тому сьогодні очікувати і боятися якогось певного результату навряд чи розумно, ми не знаємо, яким він буде", - переконаний письменник.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-12-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1613

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]