Головна » 2016 » Лютий » 25 » Антикорупційний форум - "Ходою по закарпатських грішниках". ВІДЕО

Антикорупційний форум - "Ходою по закарпатських грішниках". ВІДЕО

"Згадати все" – схоже, саме такою тезою керувалися останні промовці на Антикорупційному форумі, організованому в Ужгороді Рухом за очищення – новою силою, очолюваною Міхеілом Саакашвілі.

Опісля нього та виступу лідера ДемАльянсу Василя Гацька слово мали місцеві активісти.

Юрист та голова Громадської ради при Ужгородській міській раді Олександр Пересоляк доволі різко "пройшовся" прізвищами, знайомими всім ужгородцям. Найбільше дісталося прокуратурі, зокрема, її керівнику в області Володимиру Янку. "Де позов за вкрадену в міста "Корону"?!" – лише одне з багатьох питань. "Треба називати прізвища!", - закликав Пересоляк і … продовжив називати. Пролунали, окрім Янка, імена депутатів міської ради Івана Волошина та Анатолія Ковальського. А ще – міського голови Богдана Андріїва. Усім їм дорікають злочинними схемами, власне - корупцією.

В іншого представника Ужгорода риторика була ще гострішою. Юрій Світлик, член Громадського Конвенту, втім, не лише дорікав, але і каявся. "Нас використали як ганчірку, розвели як кошенят", - сказав він, розповідаючи присутнім про те, що, так, активісти балотувалися від БПП в місцеві ради, але були "злиті" головою ОДА Москалем. Тож і це прізвище прозвучало в контексті "згадати всіх". У цім пориві не оминули сумнозвісного рейдера Марчика. А ще – суддю-вбивцю Амаровича, котрий після п’яного ДТП не те що не засуджений, а продовжує "вершити правосуддя". Міській владі теж дісталося, як і всім, хто купував і продавав на виборах.

Але чи не найбільше уваги від Світлика було одному народному депутатові. А саме – Михайлові Ланю, котрого, втім, називав за кримінальним прізвиськом "Блюк". Також – і говорячи про обрання голови Закарпатської обласної ради, котре відбувалося під пильним оком "смотрящих". Дорікнув: влада, представники БПП "зрослися" з кримінальниками з "Відродження".

Різка риторика хлопців була зустрінута оплесками та криками підтримки в залі. Щонайменше, певним присутнім на дійстві прибічникам згаданих персонажів було відтак не надто комфортно перебувати в залі. Втім, їм не звикати…

Загалом же після форуму присутні, розійшовшись по купках за інтересами, продовжили обговорення персоналій, озвучених тез, та тих-таки прізвищ. Які, вважає небайдужа громадськість, таки варто називати незалежно від ставлення та участі в будь-яких рухах…


За матеріалами: Новини сьогодні
25-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1999

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]