Головна » 2013 » Листопад » 18 » Арбузов зізнався: уряд й досі не має не те що бюджету, а навіть його основних показників

Арбузов зізнався: уряд й досі не має не те що бюджету, а навіть його основних показників

Основні показники держбюджету на 2014 рік залежатимуть від того, чи підпише Україна Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Про це заявив на погоджувальній раді перший віце-прем'єр Сергій Арбузов, передає Українська правда За його словами, на цей момент навіть основні показники бюджету ще не сформовані. "Основні показники бюджету ще не сформовані", - сказав Арбузов.

"Ви знаєте, що багато залежатиме від того, що відбудеться 29 листопада. Тоді ми будемо знати, яка ситуація, і внесемо до бюджету потрібні показники. Зараз ключових показників немає.

Як тільки вони з'являться, ми одразу їх внесемо і подамо до парламенту", - заявив віце-прем'єр. Раніше лідер фракції ПР Олександр Єфремов також заявляв, що держбюджет на наступний рік залежатиме від долі Угоди про асоціацію з ЄС.

"Виникає питання, чи буде підписана Угода у Вільнюсі. Після цього уряд визначиться, який безпосередньо документ подавати до парламенту", - розповів Єфремов. Як відомо, ще 6 вересня Рада повернула проект державного бюджету на 2014 рік назад в Кабінет міністрів на доопрацювання.




За матеріалами: Новини сьогодні
18-11-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11193

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]