Головна » 2015 » Березень » 18 » Арсенал зброї виявили на залізничному вокзалі Львова

Арсенал зброї виявили на залізничному вокзалі Львова

У камері схову центрального залізничного вокзалу Львова виявили арсенал зброї. Як повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці, схованку було виявлено 17 березня міліціонерами під час перевірки інформації щодо залишення підозрілого рюкзака у камері схову на залізничному вокзалі Львова. З рюкзака було вилучено три магазини до автомата Калашникова, два глушники, дві рації та ніж.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, до чергової частини лінійного відділу на станції "Львів" надійшло повідомлення від оператора "102" про те, що до них зателефонував невідомий громадянин та повідомив, що на головному вокзалі станції "Львів" в камеру зберігання невідома особа здала рюкзак, в якому, можливо, знаходиться зброя.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, кінологічна та експертна служби. З’ясувалось, що власником рюкзака є 38-річний мешканець Львова. При огляді рюкзака, серед особистих речей, і виявили зброю..

За словами начальника лінійного відділу на станції "Львів" Віталія Горського, чоловік повернувся до Львова із зони АТО і, як він пояснив, виявлені предмети він придбав для самозахисту.

Раніше в результаті спеціальної операції на території Житомирської області з нелегального обігу правоохоронцями було вилучено майже два десятки одиниць вогнепальної зброї, сотні боєприпасів та інших небезпечних речовин.

В Генпрокуратурі заявляють про численні випадки нелегального вивезення зброї із зони АТО.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-03-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1966

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]