Головна » 2017 » Березень » 26 » Аваков - на Закарпатті та Львівщині "накрили" масштабне виробництво фальсифікованої горілки

Аваков - на Закарпатті та Львівщині "накрили" масштабне виробництво фальсифікованої горілки

Масштабне виробництво фальсифікованої горілки зупинено на Заході країни. Оборот до півмільйона гривень на добу. - про це повідомив Арсен Аваков на своїй сторінці у ФБ.

    Вночі провели 25 санкціонованих обшуків - Львівська та Закарпатська області. Цехи, склади, місця збуту, - написав Аваков.

    5 жителів двох областей організували цех у Львівській області, а поставляли продукцію в сусідні регіони. Добове виробництво до 2 тисяч ящиків (!) Цього алкогольного зілля. Прибуток, який потрапляв тільки в кишені організаторів - від 100 тисяч до півмільйона гривень на добу, без сплати будь-яких податків.

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області, слідчі обласної поліції при процесуальному керівництві прокуратури Закарпаття спільно зі спецпідрозділом КОРД одночасно провели обшуки як на виробництві "горілки", так і у організаторів "алкогольного" бізнесу.

Вилучили 2 тисячі ящиків фальсифікату (40 тисяч пляшок), 120 тисяч доларів США, 117 тисяч євро, 600 тисяч гривень, 5 тонн спирту, незліченну кількість підроблених марок акцизного податку України, обладнання для виробництва алкогольної продукції.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-03-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1765

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]