Головна » 2016 » Листопад » 2 » Аваков - у Дніпрі відкрили сервісний центр МВС. До літа 2017-го в Україні ліквідують усі МРЕВ

Аваков - у Дніпрі відкрили сервісний центр МВС. До літа 2017-го в Україні ліквідують усі МРЕВ

В Україні до літа 2017 року будуть ліквідовані всі Міжрайонні реєстраційно-екзаменаційні відділи Державної інспекції безпеки дорожнього руху (МРЕВ), повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Ми продовжуємо реформування системи та заміни МРЕВ на сучасні сервісні центри. До літа наступного року МРЕВ будуть ліквідовані і замінені центрами нового зразка", - заявив Аваков під час відкриття сервісного центру МВС у м. Дніпрі у вівторок 1 листопада, передає "Інтерфакс-Україна".

Міністр зазначив, що Дніпро є другим містом після Києва, в якому відкривається сервісний центр МВС.

"Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху до реформ, наша мета – надавати сучасний і якісний сервіс без корупції. У листопаді ми відкриємо ще п'ять нових сервісних центрів МВС, робота яких надасть можливість мінімізувати корупційні прояви і скоротить час отримання послуг у кілька разів", - сказав він.

За словами Авакова, новий сервісний центр МВС підключено до сучасної оргтехніки і функціонує за системою електронної черги.

"Центр надаватиме платні і безкоштовні послуги, що перебувають у компетенції МВС: видача і обмін водійських посвідчень, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення і видача номерних знаків", - заявив міністр.

У новий сервісний центр входять сервісний центр МВС та центр надання адміністративних послуг міської ради Дніпра. Він розташований на другому поверсі одного з торгових центрів міста на проспекті Слобожанському, 31Д.

У Центрі надання адміністративних послуг мешканці міста зможуть реєструвати земельні ділянки, отримувати виписку із земельного кадастру, здійснювати реєстрацію майнових прав на нерухоме майно та кілька адміністративних послуг.

Нагадаємо, перший оновлений сервісний центр МВС у Києві почав роботу 12 липня.

Як повідомлялося, ще в липні минулого року Верховна Рада ухвалила за основу проект закону, який передбачає створення сервісних центрів МВС замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1868

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]