Головна » 2014 » Січень » 26 » Автомайдан поїхав в Черкаси звільняти заручників. ВІДЕО

Автомайдан поїхав в Черкаси звільняти заручників. ВІДЕО

Автомайдан поїхав в Черкаси звільняти заручників
Штаб національного спротиву дає владі декілька годин для того, щоб звільнили заручників. Про це на брифінгу повідомив заступник керівника Штабу національного спротиву Сергій Пашинський.

Він повідомив, що на сьогоднішній день згідно з офіційними заявами МВС тільки в Києві заарештовано 118 чоловік, в Черкасах – 58 чоловік.

«Це дикі цифри! Люди вийшли на мирний протест, яких міліція з застосуванням тортур, зі знущаннями кинула за грати», -  зазначив Пашинський.

За його словами, «ні Янукович, ні його оточення не розуміють настрою у суспільстві».

«Ми вже не вимагаємо, ми інформуємо Януковича про те, що якщо зараз не почнеться процедура звільнення заручників, то український народ буде сам займатись антитерористичними операціями», - наголосив він.

За словами Пашинського, в даний момент активісти Автомайдану та черкащани, які знаходяться на Майдані, у Києві, вирушають  до своїх земляків в Черкаси.

«Я персонально звертаюсь до губернатора Черкащини Тулуба – у нього є декілька годин, щоб звільнити заручників! Я персонально звертаюсь до Пшонки і до Захарченка: якщо вони зараз не почнуть процес звільнення заручників, то цей процес почне український народ», - заявив опозиціонер.



За матеріалами: Новини сьогодні
26-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11347

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]