Головна » 2016 » Січень » 4 » Автовласникам Закарпаття Генадій Москаль пообіцяв розібратися з "пересічкою"

Автовласникам Закарпаття Генадій Москаль пообіцяв розібратися з "пересічкою"

Генадій Москаль пообіцяв допомогти власникам автомобілів з іноземною реєстрацією. Про це йдеться на сторінці автомобілістів з іноземними номерами «Пересічка» у мережі «Фейсбук», де активісти громадської організації «Західноукраїнська асоціація власників транзитних авто»(ЗАВТРА) розповіли про свою зустріч із губрнатором.
«Сьогодні мали зустріч із головою Закарпатської облдержадміністрації Генадієм Москалем. Передали губернатору наш лист від ГО «ЗАВТРА» з проханням пролобіювати інтереси автомобілістів Закарпаття на іноземній реєстрації. До честі, Генадій Генадійович, нормально сприйняв нашу ініціативу і навіть запропонував деякі свої конструктивні варіанти вирішення цього питання. Які саме поки не озвучуємо, щоб «не вректи», як кажуть у нас на Закарпатті. Але якщо все вийде, то це буде перший губернатор, котрий зможе довести, що він думає про цю когорту людей, яких у області близько 400 тисяч.
Москаль також спростував усі чутки про те, що він пропонував вводити платну «пересічку» або ще якось перешкоджати у користуванні автомобілями з іноземною реєстрацією. Голова ОДА також розповів про механізми прийняття рішень у Верховній Раді і поділився деякими рецептами, як краще просувати законопроекти.
Домовилися, що під кінець місяця, десь після Водохреща, Генадійович зустрінеться з деякими високопосадовцями і запропонує їм нарешті звернути увагу на нашу проблему, що не може не обнадіювати», — йдеться у повідомленні.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
04-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1922

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]