Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Балог Москаль хоче понизити до "обласних" депутатів

Балог Москаль хоче понизити до "обласних" депутатів

Голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль закликає Віктора та Івана Балог, у разі обрання депутатами обласної ради, відмовитися від мандатів депутатів Верховної Ради України. Про це сьогодні, 27 жовтня, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

"Ми... чекаємо повідомлень із Верховної Ради про складення Віктором та Іваном Балогами повноважень парламентаріїв. Якщо ж обласна територіальна виборча комісія зареєструє їх обласними депутатами без складення мандатів народних депутатів, це рішення негайно буде оскаржене в суді", - заявив Москаль.

За словами закарпатського губернатора, народні депутати Балоги під час передвиборчих перегонів обіцяли в разі обрання працювати в обласній раді. Згідно ж із Конституцією та законом "Про статус народного депутата України" не можна одночасно мати мандат депутата ВР та депутата обласної, районної, міської, селищної чи сільської ради.

Додамо, результати екзит-полу свідчать, що новим мером Мукачевого стане Андрій Балога ("Єдиний центр"), старший син Віктора Балоги.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11059

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]