Головна » 2016 » Квітень » 11 » Бійці АТО та волонтери організували чемпіонат з футболу

Бійці АТО та волонтери організували чемпіонат з футболу

Бійці АТО та волонтери разом організували футбольний чемпіонат, до якого радо приєднуються і теперішні бійці, й вже демобілізовані. Про це повідомляє телеканал "24".

10 команд, 9 турів та щотижневі матчі. Таке дозвілля собі організували команди АТОшників та волонтерів. Кажуть, ліга - це тільки перша проба перед більш масовими змаганнями.

"Зараз ми турнір відшліфовуємо по Києву і Київській області, а так плануємо вже з вересня залучати всі команди Міноборони, Нацгвардії і прикордонних військ та інших служб, що брали безпосередню участь в АТО. Вони вже формують команди на осінь", - розповів голова всеукраїнського об'єднання учасників АТО "Українці разом" Руслан Руденко.

Також організатори зазначають, що будь-який спорт, а надто командний, допомагає бійцям реабілітуватись після війни. І звичайно, фронтовий дух боротьби можна мирно використовувати у футболі.

10 квітня на Київщині відбувся перший футбольний матч ліги учасників антитерористичної операції. Як передає "5 канал", на полі зустрілися команди, в складі яких були військовослужбовці, які пройшли Донбас, і волонтери. Перемогла, як завжди, дружба і головне участь, але емоції зашкалювали не на жарт.

Нагадаємо, наприкінці березня повідомлялося, що українські воїни, які захищають Вітчизну від російської агресії на сході країни, мають свою футбольну лігу.

Як зазначив капітан команди "Київ" 12-го окремого мотопіхотного батальйону Олександр Посітко, "хлопцям, які приїхали зі Сходу, треба відійти від війни. Саме через улюблену гру, через футбол їм легше буде повернутися до мирного життя, адаптуватися в суспільство".

Раніше повідомлялося, що з 17 по 19 березня в Житомирі відбувся чемпіонат України з футзалу, організований Асоціацією футзалу України. У ньому також взяла участь і футбольна команда Збройних Сил України.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-04-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11089

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]