Головна » 2016 » Листопад » 15 » Біля кордону з Румунією на Закарпатті затримали трьох контрабандистів у гідрокостюмах

Біля кордону з Румунією на Закарпатті затримали трьох контрабандистів у гідрокостюмах

На кордоні з Румунією сьогодні вночі у результаті спільних дій прикордонники України та Румунії затримали групу осіб, які намагалися перемістити через кордон контрабандні сигарети.

Порушники обрали собі маршрут, який пролягав через річку Тиса, та використовували гідрокостюми.

Правоохоронці відділу «Ділове» Мукачівського загону спочатку за допомогою тепловізора помітили декілька осіб, які ховаючись рухалися вздовж берега річки. Організувавши взаємодію з румунськими колегами, які також зафіксували рух даних осіб, прикордонний наряд відразу вибув на затримання.

Невдовзі були затримані троє громадян у гідрокостюмах. Помітивши охоронців кордону, одна особа спробувала втекти, однак, почувши попереджувальні постріли вгору, зупинилася. Чоловіки, які назвалися громадянами України, жодних документів при собі не мали.

У подальшому, під час перевірки прилеглої до кордону території в різних місцях прикордонники виявили 16 пакунків сигарет, які правопорушники планували доправити до сусідньої Румунії. Виявлених громадян, а також пакунки з сигаретами доставили до прикордонного підрозділу. Наразі тривають заходи зі з’ясуванню обставин правопорушення, а згодом планується передача тютюнових виробів до органів фіскальної служби.

Зазначимо, що в цьому році співробітники Мукачівського загону на українсько-румунській ділянці кордону вже затримали 40 осіб в гідрокостюмах, які причетні до протиправної діяльності на державному кордоні, та майже 60 тисяч пачок контрабандних сигарет, – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби України.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1928

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]