Головна » 2013 » Серпень » 7 » Більшості українців бракує грошей на відпочинок біля моря

Більшості українців бракує грошей на відпочинок біля моря

$IMAGE1-left$
Більшість мешканців України може дозволити собі хіба що відпочинок на дачі. За даними Київського міжнародного інституту соціології, цьогоріч майже 70% українців нікуди не поїдуть відпочивати.

Середньостатистична українська сім`я, за інформацією Держкомстату, має дохід майже чотири тисячі гривень. Такий сімейний бюджет не дозволяє родині поніжитися на сонечку біля моря.

Туристичні експерти підтверджують: дві третини українців відпочивають у межах свого населеного пункту. Аби поїхати навіть за місто на кілька днів, середньостатистичній сім’ї потрібно економити ледь не два місяці, – інформують Головні новини Львова.

«Не можна сказати, що 40 чи 50% українців їздять на відпочинок, здебільшого це родичі і дача. Тих, які цілеспрямовано їдуть на відпочинок, – десь 25-30%», – стверджує туристичний експерт Володимир Царук.

Відпочинок в Україні не орієнтований на середній клас, переконують туроператори. Якщо спланувати свій відпочинок, до прикладу, у Болгарії чи Туреччині завчасно, то зекономити можна до 30% від вартості туру.

«Останні років 5-7 відпочинок, організований за кордоном, буває почасти дешевший, ніж у Криму, якщо ми говоримо про літній відпочинок, і у Карпатах, якщо про зимовий. Путівки до Туреччини, Болгарії, Тунісу можна взяти з перельотом за 4-5 тис. грн на особу, де буде 5-зірковий готель. На самому березі моря з безкоштовним пляжем», – розповів директор туристичної компанії Андрій Демура.

Нагадаємо, ZAXID.NEТ запустив новий проект – «Відпочинок на Львівщині». Ми зібрали для вас інформацію про водойми, де дозволено купатись та рибалити. Усі ці місця перевірені санстанцією та комісією техногенно-екологічної безпеки ЛОДА.




За матеріалами: Новини сьогодні
07-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11219

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]