Головна » 2016 » Липень » 16 » Бітумна черепиця - інноваційний будівельний матеріал

Бітумна черепиця - інноваційний будівельний матеріал

Бітумна черепиця - порівняно новий покрівельний матеріал. Відразу ж після появи на ринку бітумна черепиця змогла викликати непідробний інтерес серед будівельників і забудовників. Основою для неї служать оброблені різними способами бітуми. Простіше кажучи, це скловолокно, просочене бітумом, з додаванням мінеральної крихти. Остання необхідна для створення якісного зовнішнього шару, що виконує захисну функцію. В Україні вигідно купити бітумну черепицю можна онлайн за допомогою сайту tegola.ua.

Бітумна черепиця, безсумнівно, є унікальним матеріалом, за допомогою якого можна створити повністю водонепроникну покрівлю. Вона не потребує додаткової гідроізоляції і, в порівнянні з іншими покрівельними матеріалами, має багато переваг.

"Гонт" - основний елемент бітумної черепиці. Його товщина зазвичай становить від п'яти до п'ятнадцяти міліметрів. Зовнішня поверхня черепиці покривається базальтовою крихтою.

Головні переваги бітумної черепиці:

Низька теплопровідність. Найчастіше матеріал укладається на дерев'яні блоки, завдяки чому можна не застосовувати додаткові теплоізоляційні матеріали. Прибудови будуть досить прохолодними навіть жарким літом. Житлові мансарди потрібно утеплювати додатково.

Невелика вага. Дана обставина дозволяє не підсилювати несучі конструкції споруд, що приносить додаткову економію фінансових коштів.

Хороша звукоізоляція. Матеріал володіє незвичайними особливостями, наприклад, м'якістю. Завдяки цьому покрівля реагує на дощ або інші опади практично без шуму. Наявність дерев'яної плити під черепицею дозволяє захистити кімнати від стороннього вуличного шуму.

Висока стійкість до корозійних процесів.

Слабка електропровідність. На покрівлі з бітумної черепиці не відбувається накопичення статичної електрики.

Твердість і жорсткість. Навіть великий град не зашкодить такій черепиці. Вона без проблем витримає удари природних стихій.

Великий вибір кольорів і форм "гонту". Ви неодмінно підберете собі черепицю до душі.

Простота в обробці. Дана черепиця дуже легко монтується і не вимагає спеціального догляду.

Величезна кількість помітних переваг бітумної черепиці робить даний матеріал дуже популярним. Все більше сучасних будинків покривається саме таким видом покрівлі. Можна крити покрівлі будь-якої форми, незалежно від складності, ваш дах буде виглядати чудово!


За матеріалами: Новини сьогодні
16-07-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11325

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]