Головна » 2017 » Квітень » 10 » Блискуче виступили на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики закарпатські школярі

Блискуче виступили на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики закарпатські школярі

2–5 квітня у Рівному відбувся IV завершальний етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Всього в змаганнях узяло участь 127 учнів з усієї держави. Закарпатська команда була однією з найбільш численних – у її складі виступало 10 школярів. Олімпіада проходила в два етапи, на кожному з яких олімпійцям пропонували розв’язати по 4 задачі.

Закарпатці, як завжди, виявилися на висоті. «Золото» (дипломи першого ступеня) завоювали Адальберт Макарович (10 клас, класична гімназія м. Ужгорода) та Станіслав Томаш (11 клас, Ужгородський ліцей-інтернат). «Срібло» вибороли Кристофер-Золтан Горват (10 клас, Берегівська угорська гімназія), Ігор Баренблат (11 клас, Ужгородський ліцей-інтернат) та Іван Фекете (11 клас, Хустська гімназія-інтернат). «Бронза» дісталася Анастасії Цибик (9 клас, класична гімназія м. Ужгорода) та Андрію Гайовичу (11 клас, Ужгородський ліцей-інтернат). Детальна інформація про результати олімпіади та її учасників – за посиланням.

Тренерами наших призерів були студент 4-го курсу факультету інформаційних технологій УжНУ Сергій Оришич, учитель-методист Хустської гімназії-інтернату Микола Дронь, учитель-методист Берегівської угорської гімназії Юрій Хома та завідувач кафедри інформаційних управляючих систем і технологій Олександр Міца.

Троє закарпатців (Станіслав Томаш, Адальберт Макарович, Ігор Баренблат) запрошені на відбірково-тренувальні збори з підготовки до Міжнародної олімпіади з інформатики. У цих престижних змаганнях, що відбуватимуться з 28 липня до 4 серпня цього року в іранському місті Тегерані візьмуть участь учні з усіх країн світу.

За інформацією завідувача кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін УжНУ, доцента Олександра Лавера


За матеріалами: Новини сьогодні
10-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1862

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]