Головна » 2016 » Листопад » 27 » Бойовики у "ДНР" влаштовують "сафарі" на мирних жителів

Бойовики у "ДНР" влаштовують "сафарі" на мирних жителів

Повідомлень про факти мародерства і знущання над місцевими жителями на окупованих територіях, які часом закінчуються вбивствами, стає дедалі більше.

Про це сьогодні, 27 листопада, повідомляють "Новости Донбасса".

Так, у Київському районі Донецька двоє бойовиків намагалися заволодіти майном, що залишилися без нагляду. Місцеві жителі спробували їм завадити. Тоді бойовики влаштували "сафарі", в результаті якого одна людина загинула, а друга дивом залишилася жива, вдавши мертвого.

Про цей жахливий випадок донеччани повідомляють у соцмережах: "На житловому майданчику в Київському 2 "ч***ці" відкрили полювання на 2х місцевих. Підсумок сафарі: одного вбили, другий прикинувся мертвим", "Кажуть, що місцеві не давали мародерити, поплатилися". Один з коментаторів повідомляє, що нападники були "арештовані", однак у "офіційних джерелах" ніяких подробиць цієї події немає.

В окупованому місті Торезі жителі налякані постійними вбивствами мирних мешканців, які постійно фіксуються у місті. Про це вони пишуть у соціальних мережах.

За словами жителів окупованого Тореза, в місті різко зросла кількість вбивств. Притому потерпають городяни, у яких є якийсь бізнес. Деяким вдається втекти від здирників. Тільки в поточному місяці вбито вже 9 осіб. Як повідомляють місцеві жителі: "Схема одна: група 6-8 осіб, орієнтовно вояки або силовики, чекають біля житла, приймають, заводять в будинок, і починаються побиття та катування, закінчення - смерть. Вимагання зі смертельним результатом".

Відзначимо, нещодавно в Міноборони наголошували, що метою ОРДО є гуманітарна та екологічна катастрофи.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1939

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]