Головна » 2016 » Червень » 13 » Бореться з власною корупцією закарпатська митниця

Бореться з власною корупцією закарпатська митниця

Побороти корупцію тільки затриманнями працівників митниці під час отримання неправомірної винагороди не можливо. У цьому напрямку важливою є комплексна та копітка робота. Для ефективної боротьби ми залучились підтримкою керівництва країни та області, співпрацюємо з правоохоронними органами. Йде мова про постійний моніторинг ситуації, профілактику, попередження та застереження працівників, – зазначає Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.

За словами керівника відомства, з початку 2016 року встановлені 3 випадки затримання співробітниками правоохоронних органів працівників митниці у зв’язку з підозрою у отриманні неправомірної винагороди,повідомив «Карпатському об’єктиву» відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

За цими випадками керівництвом митниці своєчасно прийняті рішення щодо проведення службових розслідувань.

Також з метою уникнення можливого впливу на хід службових розслідувань стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави, окремі посадові особи підрозділів митниці, які можливо причетні до неправомірних дій або могли вплинути на хід службових розслідувань відстороненні від виконання службових обов’язків за займаними посадами, а деякі з них за рішеннями суду відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

– За результатами службового розслідування двоє посадових осіб митниці звільнено. Стосовно інших посадових осіб митниці, будуть вжиті заходи після завершення службових розслідувань, слідства та винесення вироку, – інформує Володимир Колесніков.

Керівник відомства звертається до всіх, хто має у розпорядженні факти, які свідчать про недобросовісні, неправомірні дії працівників митниці звертатись до нього особисто, чи до інших правоохоронних органів та запевняє, що жодне звернення щодо фактів корупції не залишиться без жорсткої реакції.

– Якщо когось із вас спіймають на хабарі, – звільнять усю зміну. Це жорстке рішення, яке прийнято на рівні керівництва країни, я його підтримую, і тому закликаю всіх добре подумати, – чи варто заради миттєвої вигоди залишити без роботи себе, своїх колег та стати фігурантом кримінального провадження, – із таким застереженням звертається до своїх підлеглих Володимир Колесніков.

 

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1833

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]