Головна » 2014 » Червень » 17 » "Боронити" Слов'янськ зганяють п'яниць і наркоманів

"Боронити" Слов'янськ зганяють п'яниць і наркоманів

Терористи зміцнюють оборонні позиції у містах Слов'янськ і Станично-Луганське, у тому числі встановлюють радіокеровані фугаси. Про це пише на своїй сторінці у соцмережі Facebook начальник прес-центру сил АТО підполковник Владислав Селезньов.

"У містах Слов'янськ, Станично-Луганське бойовики намагаються створювати посилені блокпости, вогневі точки, зміцнюють оборонні позиції, мінують прилеглі до блокпостів території. Бойовикам допомагають іноземні фахівці, які, серед іншого, встановлюють керовані по радіо вибухові пристрої", - зазначає офіцер.

Він нагадує, що раніше сепаратисти почали примусову мобілізацію. Оскільки багато місцевих жителів її саботують, бойовиків набирають у свої лави алкоголіків, наркоманів і колишніх кримінальних злочинців. "Цікаво те, що бойовики неслов'янської зовнішності на барикади, які потрапляють під обстріл, не виходять. Вони вважають за краще з житлових районів обстрілювати позиції силовиків і з лісосмуг нападати на колони українських військ", - констатує Селезньов.

Нагадаємо, 16 червня українська влада дала терористам останній шанс скласти зброю і покинути територію країни. На це їм виділили два тижні. Терористів, які наважаться проігнорувати мирний план президента України Петра Порошенка, який оприлюднять цього тижня, чекає невідворотна відплата.

Порошенко 10 червня доручив керівництву Служби безпеки України, МВС, Міноборони і ДСНС створити гуманітарний коридор для евакуації мирних громадян, які хочуть виїхати з зони бойових дій.


 


За матеріалами: Новини сьогодні
17-06-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11245

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]