Головна » 2014 » Січень » 27 » Це "катівня", а не силові структури. Я плачу, - Геращенко

Це "катівня", а не силові структури. Я плачу, - Геращенко

Черкаських демонстрантів госпіталізують з відбитими нирками після штурму "Беркуту"

Опозиційні депутати Ірина Геращенко та Микола Томенко відвідали в Черкаській лікарні демонстрантів, які постраждали при силовому штурмі будівлі ОДА бійцями "Беркута".

"Деякі далекі від політики, випадкові перехожі. Деякі ще постраждали 23 січня. І досі такі синці. Це - тортури. Так знущаються над тими, хто проти режиму та їх єдина провина - неприйняття Януковича і його банди. До речі, ми з Томенко зайшли і до поcтраждалого вчора "бекрутівця". Хлопцеві 26 років, травма ноги. Він плакав, коли побачив, що ми не вовки... це ж як їм мізки промивають, що брат піднімає дубину на брата! Ми вимагаємо від Лутковської терміново приступити до своїх безпосередніх обов'язків і захистити права людей на безпечне життя в країні, зупинити тортури. Люди, це середньовіччя!" , - написала Ірина Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, інформує Цензор НЕТ.

Також вона виклала фото постраждалих від рук "беркутівців" активістів .

Крім цього вона виклала в мережі особливо шокуючі фото, на яких зображений результат застосування сили з боку правоохоронців по відношенню до одного з демонстрантів.

"Потерпілий від "Беркута". Відбиті нирки. Ця гематома ще від 23 січня. Це "катівня", а не силові структури. Я плачу", - написала вона.



За матеріалами: Новини сьогодні
27-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11233

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]