Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Це найкраща робота в світі, я виконуватиму її і далі - Крейг про роль Бонда

Це найкраща робота в світі, я виконуватиму її і далі - Крейг про роль Бонда

Знаменитий британський актор, чотири рази Бонд Деніел Крейг натякнув на своє небажання розлучатися з кар'єрою в MI6. Ще в травні Крейг відмовився зніматися в продовженні бондіани навіть за гонорар в розмірі 68 млн фунтів стерлінгів, однак тепер, здається, передумав, пише NEWSru.com.

Найбільш нехарактерний Джеймс Бонд з'явився на New Yorker Festival з новою зачіскою і розповів, що вважає свою зоряну роль найкращою в світі. Як пише Vulture, Крейг порівняв своє категоричне висловлювання з реакцією марафонця, якому запропонували знову вийти на дистанцію за 10 метрів до фінішу.

"Якщо справа стосується мене, у мене найкраща робота в світі. Я продовжу виконувати її, поки буду отримувати від цього задоволення", - запевнив актор.

"Так що я не проти знову зіграти Джеймса Бонда", - додав він, натякнувши мимохідь на затримку відповідних пропозицій.

Нагадаємо, останній на сьогодні фільм про Джеймса Бонда, "007 Спектр", вийшов у 2015 році. Якщо в попередньому фільмі, "Координати: Скайфолл", Бонд старів, давав слабину, був поранений, помилявся і втрачав по-справжньому близьких людей, а ось у "Спектрі" повернувся еталонний, майже лубочний агент Її Величності, що нагадує про бондіаду часів молодого Шона Коннері. У 24-й за ліком картині Джеймс Бонд закриває сюжетні лінії останніх чотирьох частин франшизи.

Крейг знявся в чотирьох частинах бондіани: "Казино "Рояль" (2006), "Квант милосердя" (2008), "007 Координати: "Скайфолл" (2012) і "007 Спектр" (2015). Британець став найбільш високооплачуваним актором з усіх, хто грав головного героя романів Флемінга. На фільмах про британського агента Крейг заробив 38 млн фунтів стерлінгів.

Букмекери продовжують приймати ставки на те, хто отримає естафету в Деніела Крейга. Серед фаворитів - Джеймі Белл, Том Хіддлстон, Ейдан Тернер та інші.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1899

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]