Головна » 2016 » Червень » 20 » Чекає відпочинок на території національного парку „Зачарований край” закарпатських дітей

Чекає відпочинок на території національного парку „Зачарований край” закарпатських дітей

Національний природний парк „Зачарований край” запрошує насолодитись відпочинком та спілкуванням зі справжньою природою.

З цією метою працівники парку організовують для гостей туристичні маршрути, проводять екскурсії тощо.

А цього року на території НПП „Зачарований край” з 12 по 17 липня проводитиметься літній дитячий наметовий екологічний табір „ШКОЛА У ПРИРОДІ”, який організовує РМЕО „ЕКОСФЕРА” за фінансової підтримки Управління у справах молоді і спорту Закарпатської ОДА, громади м. Ганновер (Німеччина) та громадської природоохоронної організації JANUN v.E. (Німеччина).

  Мета табору – формувати екологічну свідомість та культуру співіснування у природі, а також розвивати лідерські навички учнівської молоді. За програмою наметового табору „ШКОЛА У ПРИРОДІ” діти проводитимуть тренінгові заняття з основ екології, екоігри, вистави, конкурси, дослідження, практичне таборування, ватри, мандрівки у гори.

У літньому таборі „Школа у природі 2016” візьмуть участь 30 дітей – переможці конкурсів та учасники змагань, серед яких – учні Осійського та Підгірнянського шкільних лісництв НПП „Зачарований край”, Кам`яницької школи Ужгородського р-ну та діти з м. Ужгорода, повідомили в ЗІППО.

Учасники екологічного табору матимуть можливість здобути цікаві знання, вміння і навички життя у природі, правила таборування, приготування їжі тощо.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1850

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]