Головна » 2018 » Серпень » 23 » Через експрес-пошту мешканець Закарпаття продавав зброю

Через експрес-пошту мешканець Закарпаття продавав зброю

Мешканець Закарпаття продавав зброю через експрес-пошту

Під час обшуків слідчі вилучили арсенал зброї

У Закарпатській області затримали місцевого мешканця, який через поштову службу намагався передати вогнепальну зброю та боєприпаси.

Як повідомили у Генпрокуратурі, чоловік відправив експрес-поштою мешканцю Києва пістолет марки Ceska Zbrojovka моделі CZ, глушник до нього та десятки боєприпасів. І відправника, і отримувача було затримано після отримання вказаної посилки.

В рамках досудового розслідування були проведені обшуки за місцями проживання фігурантів. Було вилучено десять пістолетів, два пістолети-кулемети, 11 гвинтівок, два РПГ, пластид, тротил, 23 гранати із запалами до них різного ступеня ураження, пристрої безшумної стрільби, набої у великій кількості.

У Службі безпеки України уточнили, що мешканець Закарпаття під "замовлення" вдосконалював бойову зброю, яку поштою переправляв до столиці своєму спільнику для подальшого продажу.

Слідчі дії тривають. До розслідування залучені працівники військової прокуратури Ужгородського гарнізону, слідчі управління Служби безпеки України в Закарпатській області та працівники спецпідрозділу А СБУ.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-08-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1543

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]