Головна » 2017 » Січень » 8 » Через негоду на дорогах загинули п'ятеро людей, 45 травмовано

Через негоду на дорогах загинули п'ятеро людей, 45 травмовано

  В результаті ускладнених погодних умов за минулу добу 7 січня на дорогах України загинуло п'ять і травмовано 45 громадян.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"За минулу добу внаслідок ускладнених погодних умов і підвищеної аварійної ситуації на автошляхах України загинуло п'ять і травмовано 45 громадян. Складною за рівнем аварійності залишається ситуація у Вінницькій, Кіровоградській та Сумській областях", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що станом на 9:00 рух автотранспорту обмежено в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях. У Херсонській області обмежено рух вантажних автомобілів.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, складні погодні умови в Україні збережуться і 8 січня.

У місті Києві приріст сніжного покриву очікується в межах 10-15 см, зниження мінімальної температури до -15-18.

8 січня в Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях погіршення погодних умов: сильні снігопади і хуртовини, снігові замети; в Харківській, Дніпропетровській, Херсонській областях сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь; на дорогах ожеледиця. В Україні, крім східних областей, пориви північного вітру 15-22 м/с, в Одеській і Миколаївській областях 25-30 м/с.

У західних та північних областях різке зниження температури повітря до 11-16 градусів, в Карпатах і Прикарпатті до 20-25 градусів морозу.

У ДСНС прогнозують, що 9 січня відбудеться ослаблення і припинення небезпечних явищ.

Раніше на Херсонщині рятувальники звільнили зі снігових заметів на дорогах області 91 автомобіль, де перебувало близько 300 осіб.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1993

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]