Головна » 2019 » Травень » 2 » Через прорив дамби місто Давенпорт у США опинилося під водою. ВІДЕО

Через прорив дамби місто Давенпорт у США опинилося під водою. ВІДЕО

В США река Миссисипи прорвала дамбу и затопила город: фото, видео

Река Миссисипи в Соединенных Штатах Америки вышла из берегов, прорвала дамбу и затопила улицы города Девенпорт. Об этом сообщил 24 канал.

Миссисипи поднялась на рекордные за 25 лет полтора метра, и защитные дамбы не выдержали ее напора. Вода хлынула на улицы города Девенпорт. Особенно пострадал центр города, его четыре квартала полностью затоплены.

При помощи лодок спасатели эвакуировали граждан города. Многие предприятия прекратили свою работу. Жители пытались остановить воду с помощью мешков с песком.

У США через прорив дамби місто Давенпорт опинилося під водою

Прорив дамби на річці Міссісіпі в штаті Айова став причиною затоплення міста Давенпорт.

Місцями глибина води наразі сягає двох метрів. Затоплено чотири квартали в центрі міста. Деякі жителі були змушені рятуватися від паводкових вод на дахах своїх будинків, інших рятувальники евакуювали на човнах. Низка підприємств була змушена припинити виробництво. Місцеві мешканці розповіли журналістам, що надзвичайна подія нагадувала їм голлівудський фільм про стихійне лихо. Про це повідомляє The Weather Channel.

Тим часом Національна метеорологічна служба Сполучених Штатів Америки через повінь оголосила надзвичайну ситуацію в місті. Синоптики прогнозують, що днями вода в річці Міссісіпі підніметься у районі чотирьох міст, зокрема й у Давенпорті.

Зазначається, що штати Середнього Заходу восени 2018 року заливали проливні дощі, а сама зима була багатою на опади. Тому ґрунт залишається насиченим вологою на великій території.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1611

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]