Головна » 2016 » Жовтень » 27 » Через власну необережність на Рахівщині родина ледь не залишилася без двоповерхового будинку

Через власну необережність на Рахівщині родина ледь не залишилася без двоповерхового будинку

26 жовтня о 15:41 рахівським рятувальникам повідомили про пожежу в підвальному приміщенні двоповерхового житлового будинку, що в селі Ділове на вулиці Миру.

Для ліквідації на місце було направлено чергове відділення  3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.

Зі слів потерпілої, з’ясувалося, що вона спустилася у підвальне приміщення, щоб розпалити котел, який обігрівав весь будинок. Для цього використовувалася тирса. Мішки з відходами деревини лежали впритул до котла. Не надаючи цьому належної уваги, господиня повернулася до хатньої роботи. Через деякий час вона помітила дим, який ішов з підвалу. Не гаючи ні хвилини, жінка викликала вогнеборців.

Бійцям ДСНС довелось діяти дуже швидко, для того, щоб не дати пожежі знищити житловий будинок, адже швидкому поширенню полум’я сприяли мішки з тирсою.

О 16:15 вогнеборці локалізували пожежу, а о 16:40 повністю її ліквідували.

Пожежею знищено близько 150 кг тирси. Завдяки вмілим діям, бійці ДСНС таки врятувати житловий будинок від руйнівної дії вогняної стихії .

Однією з можливих причин виникнення загорання стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Збитки встановлюються. Загиблих та травмованих на пожежі не було, повідомило У ДСНС України у Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1992

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]