Головна » 2012 » Жовтень » 19 » Четверо афганців спробували штурмувати гори на Березнянщині

Четверо афганців спробували штурмувати гори на Березнянщині


Минулої доби прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону припинили дві спроби незаконного перетину державного кордону.

Завдяки наявності випереджувальної інформації, отриманої від місцевих жителів, на підступах до державного рубежу було затримано чотирьох чоловіків. На час затримання правопорушники жодних документів, що могли б посвідчити їхні особи, при собі не мали і назвались повнолітніми громадянами Афганістану. Також затримані підтвердили прикордонникам свої наміри незаконно потрапити до Словаччини, звідки, в подальшому, планували дістатися до Франції.

А на декілька годин раніше пильність прикордонників цього ж підрозділу «перевірили» чоловік і жінка, громадяни України, які намагалися незаконно, поза пунктом пропуску, потрапити до Словаччини. Затримані пояснили, що вони є братом і сестрою, а пунктом призначення своєї подорожі назвали Італію, куди прямували на заробітки.

У обох випадках правопорушники були доставлені до підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Наразі всі вони очікують рішення суду, який і визначить їм міру покарання, - повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.



За матеріалами: Новини сьогодні
19-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11925

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]