Головна » 2013 » Лютий » 16 » Чи може будинок майбутнього бути схожим на павутину?

Чи може будинок майбутнього бути схожим на павутину?

  Чи може будинок майбутнього бути схожим на павутину?
Будинок майбутнього, який може бути побудований з пластика і виглядає як павутина, був запропонований однією групою концептуальних архітекторів. Лондонська архітектурна фірма колективного проектування Softkill Design створила цю концепцію першого 3D-друкованого будинку, і каже, що перший прототип може бути побудований вже до літа цього року.

Цей проект є останнім в прагненні побудувати перший 3D-друкарський будинок, які могли б революціонізувати саму сутність будівництва будинків і навіть потенційно вирішити житлову кризу у Великобританії.

На будівництво такого будинку піде не більше трьох тижнів. Конструкція будинку буде триматися за допомогою липучки або спеціального типу кріплення, усуваючи тим самим необхідність традиційних методів будівництва.

Ця пропозиція є розвитком більш ранніх прототипів друкованих будинків, який був представлений в жовтні минулого року в 3D-виставці в Лондоні, який, замість суцільних стін, продемонстрував волокнисту структуру нейлону на основі кісток.

Його компоненти будуть виготовлятися за межами будівельного майданчика на існуючих 3D-друкарнях з біопластика, який пропонує кращі якості, ніж пісок або бетон.

Вартість будівництва такого будинку поки не була обчислена, але його розробники заявили, що такі будинки можуть бути економічно конкурентноздатними вже в найближчому майбутньому.

За матеріалами: Новини сьогодні
16-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11628

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]