Головна » 2017 » Листопад » 26 » Чиновник з Луганщини - за рахунок війни Росія хотіла заселити Урал українцями. ВІДЕО

Чиновник з Луганщини - за рахунок війни Росія хотіла заселити Урал українцями. ВІДЕО

  Ще у 2014-му діяла міжурядова угода про переселення громадян України до РФ. А Росія платила допомогу громадянам України, які виїжджали на північ, на Урал. Росії потрібен був конфлікт – вони думали, що люди виїжджатимуть туди. Вони і справді поїхали, але ніхто з них не хотів працювати!

Про це у програмі FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко (в ефірі 20:00-21:00) на телеканалі ZIK розповів екс-регіонал – міський голова окупованого міста Олександрівськ, що на Луганщині.

З іншого боку самі переселенці з окупованого Донбасу міркували, що в Росії будуть отримувати пільги «на шару». «Сьогодні вони всі повертаються. Але повертаються – куди? Є влада (уряд України, – ZIK), є «правітєльство» (ОРЛО, – ZIK). Що з цього обрати? Ось на окупованій території є хоча б житло», – описує вибір тих, хто повертається з Росії пан Греков.

Водночас міський голова Олександрівська, який зараз проживає на підконтрольній Україні території, відзначив, що чимало представників так званої «влади» ОРДЛО продовжують вірити у повернення окупованих територій до складу України.

«Знаю 90% з тих людей, які сьогодні у владі на тому боці. З багатьма із них у мене були певні етапи у житті. І ніхто з них чомусь не відмовився від українського громадянства», – акцентував гість програми.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1833

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]