Головна » 2017 » Листопад » 25 » Чиновникам Укрзалізниці ГПУ оголосила про підозру

Чиновникам Укрзалізниці ГПУ оголосила про підозру

Керівників Департаменту приміських пасажирських перевезень УЗ підозрюють у службовій підробці.

Генеральна прокуратура України оголосила про підозру двом чиновникам Укрзалізниці. Про це в п'ятницю, 24 листопада, повідомила прес-служба відомства.

Відзначається, що співробітники прокуратури 22 листопада 2017 року провели обшуки в приміщеннях УЗ та її структурних підрозділах. За результатами дослідження вилучених документів оголошено підозри за статтею про службову підробку двом керівникам Департаменту приміських пасажирських перевезень ПАТ Укрзалізниця щодо незаконної видачі ними в 2016 році без проведення належного дослідження матеріально-технічної та кваліфікаційної бази атестата Приватного акціонерного товариства Дніпропетровський тепловозоремонтний завод.

У документ нібито внесені завідомо неправдиві відомості щодо спроможності цього підприємства виконувати ремонти двигунів дизель-поїздів, які використовуються в ряді регіонів України для забезпечення приміських перевезень.

У свою чергу, Дніпропетровський тепловозоремонтний завод, використовуючи зазначений атестат, перерахував на рахунки одного з фіктивних товариств понад 68 млн гривень під виглядом виконання ремонту двигунів дизель-поїздів на замовлення УЗ.

Керівництву заводу було оголошено підозри, згідно з рішенням правління Укрзалізниці чиновники звільнені з займаних посад. 


За матеріалами: Новини сьогодні
25-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1781

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]