Головна » 2012 » Грудень » 3 » Чищення печінки за допомогою 3-х денного голодування

Чищення печінки за допомогою 3-х денного голодування

Як ми знаємо головна функція печінки - очищення крові від численних забруднень. Однак, при неправильному харчуванні, що приводить до порушення обміну речовин, сама печінка перетворюється в основне звалище відходів в організмі людини, що призводить до болючого розбалансування всього організму. Чим же може бути засмічена наша печінка?

На стінках печінкових ходів, прикріплюючись як бородавки, стирчать численні білірубінові камені. Білірубін утворюється з трупів еритроцитів, відживших 120 днів і випадає в печінці з причини неправильного обміну речовин. Випадає в печінку і холестерин, закупорюючи протоки. У жовчному міхурі утворюються камені. Видалення міхура разом з каменями не відновлює очисної функції печінки. У печінці осідають шматочки омертвілої слизової. Застоюється зіпсована жовч.

Все це будь-який з нас носить довгі роки. Наша необізнаність в питаннях догляду за печінкою викликає не тільки хворобливі відчуття, незрозумілу слабкість, важкість у всьому тілі, противні відрижки, але і, найчастіше, стає трагедією нашого життя.

Чистку печінки слід робити один раз на рік. Це забезпечить вам бадьорість, піде стан важкості, сонливості, неясної голови, підвищиться ваша рухливість.

Перед тим як чистити печінку потрібно ретельно підготуватися.

Підготовка печінки до чищення

Важливо! Чистку печінки можна починати тільки після повного циклу очищення кишечника. Інакше, може мати місце небезпечне отруєння, тому бруд виведений з печінки в зашлакованому кишечнику знову всмоктується в кров.

Протягом тижня перед початком чищення печінки харчування повинно бути вегетаріанським: не можна здобного, жирного, м'яса. Слід вживати багато овочів і фруктів, каші, пісні супи. Два рази на тиждень можна допустити пісну рибу. Але краще все таки утриматися.

Задовго до початку чищення печінки слід налаштуватися на 3-х денне голодування з вживанням яблучного соку або води, в якій варилися овочі. "Закодувавши" себе на голодування наперед, морально підготувавши себе, ви навіть не помітите, що три дні не приймаєте їжі.

Пам'ятайте! Коротке або навіть тривале голодування ще нікому не принесло шкоди.

З практики голодування: під час чищення печінки для працюючих з ранку слід починати голодування в четвер з тим, щоб зондування, що закінчується клізмою, довелося на ранок неділі, а не понеділка, коли потрібно збиратися на роботу. Можна почати в середу. Тоді неділя звільниться для відпочинку.

Отже, ваш кишечник пройшов повну очистку, як описано вище, і ви морально підготували себе до триденного голодування, з метою вивести з печінки близько двох кілограмів шлаків (як показала практика).

Перший день чищення печінки

Напередодні - вечеря не пізніше 18.00. Вранці натщесерце зробити очисну клізму, як при очищенні кишечника. Якщо у вас є практична можливість і підходить сезон, то використовуйте яблука, вранці або з вечора зробити 1-1,5 літра свіжовичавленого яблучного соку. Цей сік ви повинні випити до 17.00-18.00 годин. Потім приготувати ще 1-0,5 літра соку і випити його до сну.

Важливо! Нічого не їсти, крім соку, і не пити.

Практика показала, що можна використовувати магазинний яблучний сік, але не напій. Якщо будете використовувати магазинний яблучний сік, то краще використовуйте не освітлений і без вмісту цукру, тобто натуральний свіжовичавлений яблучний сік без цукру в трилітрових банках. За кольором він повинен бути темнуватого кольору, на відміну від освітленого яблучного соку.

Якщо з якоїсь причини немає можливості використовувати як харчування яблучний сік, замініть його відваром овочів за "Йотовим":

1 кг картоплі помити, дрібно порізати (не чистити), 5-6 середніх морковин теж помити, порізати 50 г петрушки (зелень і корінь, або те або інше) або селери.

Дрібно порізати. 1 велика цибулина. Почистити. Все помити, дрібно порізати. Як закипить - тримати 1 годину на малому вогні. Відцідити.

Випити протягом доби. Не їсти, не пити іншого нічого.

Другий день чищення печінки

Зробити вранці натщесерце клізму. Весь день харчуватися або яблучним соком, або відваром "за Йотовим". Але пити те, що ви пили в перший день.

Важливо! Нічого не їсти, не пити!

Третій день чищення печінки

Зробити вранці натщесерце клізму. Харчуватися соком або відваром, але тільки до 19.00. Вірніше останній раз випити о 18.30.

О 19.00 почати зондувати печінку: лягти в ліжко на правий бік і на область печінки покласти грілку попередньо приготувати і поставити поряд 200 г свіжого лимонного соку і 200 г оливкової олії. Замість соку свіжого лимона можна: води (200 г), з розчиненою 1/3 чайної ложки лимонної кислоти. Замість оливкової олії можна використовувати рафіновану рослинну олія.

Отже, лежачи на гарячій грілці, на правому боці, о 19.00 ви приймаєте 3 стол. ложки олії і відразу ж 3 стол. ложки соку. Можна змішати і пити суміш.

Наступну таку ж дозу - через 15 хв. І так - кожні 15 хвилин ви приймаєте 6 стол. ложок суміші соку і масла, поки не приймете всі 400 г суміші.

Грілку тримати на печінці 3 години, тобто до 22.00. Потім краще заснути. Можна спокійно лежати, спостерігаючи ТБ або читаючи книгу.

Позив на перший викид з печінки індивідуальний. Може через годину, а може і до 6-7 години ранку. Якщо до 6-7 години ранку немає позивів до дефекації (не хочеться в туалет), то рекомендується зробити очисну клізму, тому з'являється нудота.

Якщо викиди почалися до 6 ранку, їх зазвичай буває 2-4 викиди. Але навіть при рясних викидах, вся процедура завершується очисною клізмою.

Важливо! Не забудьте зробити клізму.

При викидах спостерігається велика кількість (до 30-50 шт.) м'яких білірубінових каменів зеленого кольору, білих холестеринових циліндричних пробок, лахміття мертвої слизової, плаваючі в темній смердючій жовчі.

Не буває людини, у якої не виходить з печінки все, що перераховано вище.

Після заключної клізми, яку ви робите вранці, можна легко поснідати.

Весь день приймати легку вегетаріанську їжу.

Важливо! Не переїдати, це небезпечно.

Якщо на 3-й і 4-й день чищення печінки відчувається тяжкість у печінці - це сигнал того, що бруд рушив, але весь не вийшов. Навіть якщо ви не відчули тяжкості, все одно слід повторити чищення печінки через 2-4 тижні. Практика показала, що при другому та третьому очищенні виходить ще значна кількість білірубінових каменів, але вже не виходить застояна жовч з противним запахом.
Голодування при повторних чистках печінки можна скоротити:

1-й день голодування: прийом їжі до 16.00. На ніч можна вже пару раз випити свіжовичавлений яблучний сік або відвар по "Йотову".

2-й день голодування: вранці натщесерце - клізма. Весь день не їсти, лише пити яблучний сік або відвар овочів (не менше 2-х літрів).

3-й день голодування: вранці клізма. Пити до 19.00. О 19.00 почати зондування як і при першому чищенні печінки.

Рекомендується повторювати очисні клізми, поки викиди не будуть зовсім чистими. Всього 3-4 рази.

У наступні роки 1-2 рази.

Якщо у вас печінка була не здорова, слід після чищення почати її лікування травками, легким зондуванням і т.д. Бувають такі ситуації коли з суб'єктивних причин потрібно перервати голодування, не доводячи його до кінця. На будь-якому дні голодування можна перервати тільки до 19.00 і обов'язково закінчити зондування печінки.

Важливо! Якщо голодування перерване і печінку не прозондувати - це може спричинити за собою небезпечні для здоров'я наслідки.

Припустимо, ви почали процедуру за скороченим режимом голодування, тобто при останньому прийомі їжі в 16.00. Суб'єктивні причини змусили вас перервати голодування на наступний день. Слід пити сік або відвар по "Йотову" до 19.00. О 19.00 дотримуючись строго всіх рекомендацій, провести зондування печінки, щоб відкрити канали для виведення зрушившого бруду з печінки. Процедуру завершити очисною клізмою. Простежити - чи є шлаки у викидах.

У разі вимушеного термінового зондування рекомендується продовжити процедури в наступному режимі:

Увечері цього ж дня, через 2 години після останнього прийому їжі випити до 0,5 літра соку або відвару овочів.

Вранці наступного дня знову прозондувати печінку: випити 1-2 стол. ложки олії, 1-2 стол. ложки лимонного соку. Бажано між 6-7 ранку. Лягти на 30 хвилин або більше на правий бік на гарячу грілку (областю печінки). Зробити клізму. Сніданок - легкий. Харчування вегетаріанське.

Якщо є можливість, повторити зондування з клізмою ще 1-2 дні. Якщо можливо - стежити за викидами. Повторювати зондування кожні вихідні (тобто два дні на тиждень - краще підряд) поки викиди з печінки не стануть чистими. Або після першої вимушеної перерви через тиждень-два повторити повне голодування (три дні) і зондування, як рекомендується.

За матеріалами: Новини сьогодні
03-12-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12138

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]