Головна » 2013 » Березень » 18 » Чому жінки нервують більше ніж чоловіки?

Чому жінки нервують більше ніж чоловіки?

    Чому жінки нервують більше ніж чоловіки?

Згідно з даними останніх досліджень стало відомо, що жінки більше нервують, ніж чоловіки. Такі дані оприлюднили вчені з Центру по контролю захворювань.

За даними результатів опитувань виявлено, що до стресових ситуацій більш схильні люди в молодому і середньому віці. Старші люди менше переживають і нервуються. Дане опитування було проведено протягом двох років, і за його результатами було виявлено, що  щодня і щотижня переживають і нервуються близько 22% жінок і лише 16% чоловіків.

За даними проведених раніше досліджень, люди похилого віку набагато щасливіші і переживають менше стресів, ніж люди молодого віку.

У дослідженні учасникам пропонували відповідати на питання про те, як часто вони у своєму житті відчувають хвилювання, знервований стан або переживання з того чи іншого приводу. Опитувані відповіли, що таке трапляється щодня, щотижня, щомісяця або взагалі ніколи.

Якщо говорити про чоловіків, то в період від 18 до 44 років тільки 17% переживають нервовий стан щодня або щотижня. І 23% жінок у віці 18-64 років щодня і щотижня нервують.



За матеріалами: Новини сьогодні
18-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11486

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]