Головна » 2013 » Лютий » 22 » Чудодійна маска з меду

Чудодійна маска з меду

  Чудодійна маска з меду

Всі чули про корисні властивості меду. Як для лиця, так і для тіла. Коли читаєш статті в інтернеті, виникає бажання спробувати деякі з більш «простих масок».

Але я б не поспішала, адже можна не лише не принести користі, але й завдати шкоди ніжному личку. Тому необхідно заздалегідь перевірити «чудодійний мед».

Наприклад, на згині ліктя. Шкіра тут дуже ніжна. Якщо буде висипання, то краще від медових масок відмовитися.

На власному прикладі перевіряла найпростішу маску, до складу якої входить мед. Крім нього також необхідні наступні інгредієнти: оливкова олія 50 гр. і яєчний білок.

Білок, масло і грам 70 меду гарненько змішати. Маса повинна вийти не рідка і при нанесенні на обличчя не стікати, а залишатися на личку. Дану маску залишаємо на обличчі на п'ятнадцять хвилин.

Після чого умиваємося теплою водичкою. Як і обіцяли в інтернеті, ця маска відмінно підходить для всіх типів шкіри, а так само позбавляє від прищів.

Звичайно, після одного разу прищики не зникли з мого обличчя, але шкіра стала ніжна, підтягнута, з'явився приємний відтінок. Я думаю, що при регулярному використанні один - два рази на тиждень, можна досягти чудових результатів, які вас вразять.

Ірина Трутенко
За матеріалами: Новини сьогодні
22-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11433

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]