Головна » 2015 » Листопад » 5 » Чутки про відставку Москаля у "Блоці Порошенка" прокоментували: йому потрібно прибрати емоції

Чутки про відставку Москаля у "Блоці Порошенка" прокоментували: йому потрібно прибрати емоції

Депутат від "Блоку Порошенка" Валерій Пацкан закликав главу Закарпатської ОДА Геннадія Москаля "прибрати емоції" і "йти далі". Про це він заявив під час спілкування з журналістами в кулуарах Ради, передає канал "112".

При цьому він зазначив, що конфлікту з Москалем не мав.

"Зі ЗМІ знаю, що Москаль подав у відставку, але конфліктів у нас не було. У нас була спільна відповідальність за виборчий процес. Моє завдання було забезпечити нормальну роботу штабів. Він йшов у нас першим номером за списком", - сказав Пацкан

"Я вважаю, що це більш емоційне рішення, треба сісти розставити крапки над "і", дійсно, викликати тих, хто не відпрацював, хто повівся неправильно в кампанії, зокрема це були силовики, я підкреслюю це, тому що мітинг протесту, який відбувся перед Закарпатською ОДА, не був проти Москаля і не проти політичної партії "Солідарність", а був проти того тотального підкупу, який відбувся зараз у Закарпатській області", - сказав він.

"Треба трошки прибрати емоції, подивитися тих, хто винен, отримати з цього наслідки і йти далі працювати. Це не на користь ні Пацкану, ні Москалю, я однозначно пояснюю, і якщо Геннадій Геннадійович захоче попити чаю, охоче запрошую, я думаю, що всі точки будуть розставлені", - зазначив Пацкан.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Москаль написав заяву про відставку з посади голови Закарпатської облдержадміністрації. Однією з можливих причин вказувався конфлікт з головою виборчого штабу БПП Валерієм Пацканом.

Сам Москаль перервав свою відпустку і на цьому тижні перебуває в Києві, за словами людей з його оточення. Водночас, за інформацією джерел, прохання Москаля про відставку задоволено не було.

Москаля було призначено 15 липня 2015 року після стрілянини в Мукачевому. До призначення він очолював Луганську обласну військово-цивільну адміністрацію.

Додамо, що у жовтні президент Порошенко продовжив Москалю термін перебування на державній службі до 7 червня 2019 року. "Ні про вихід на пенсію, ні про переведення на іншу роботу не може бути й мови, Геннадій Москаль залишається на теперішній посаді й виконуватиме свої функції як мінімум до завершення повноважень президента України", - йдеться у підписаному головою держави документі.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1891

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]