Головна » 2013 » Лютий » 11 » Ця неймовірна машина дозволяє проводити укладання тротуарних плиток легко і швидко. ВІДЕО

Ця неймовірна машина дозволяє проводити укладання тротуарних плиток легко і швидко. ВІДЕО

Ця неймовірна машина дозволяє проводити укладання тротуарних плиток легко і швидко.

Будівництво нових доріг є важким і іноді навіть непосильним завданням, але завдяки голландським винахідникам, вимостити вулицю тротуарними плитками тепер так само просто, як розкласти килим. Дивовижна машина, названа Tiger-Stone, може миттєво створити дорогу там, де вона проходить, викладаючи цеглу в певний малюнок, формуючи ідеальне покриття.

Хоча цей процес може виглядати з боку якимось незвичайним, насправді секрет винаходу полягає в спритно розробленій системі. Все, що потрібно від працівника, це завантажити цеглу вручну в машину в потрібному порядку для створення того чи іншого візерунка. Після чого сила тяжіння змушує їх ковзати разом, викладаючи необхідний візерунок на дорозі.

Мощені дороги вже давно затребувані через їх привабливість і довговічність, але вони стали менш поширеними у зв'язку з трудомісткою роботою по їх укладанню в порівнянні з іншими дорожніми покриттями, такими як бетон або асфальт.

Тим не менш, з цією машиною будівельники можуть викласти до 400 квадратних метрів нових доріг щодня, в порівнянні з ручною роботою, коли одна людина в змозі досягти швидкості роботи в 75-100 квадратних метрів. Цю машину винайшов Хенк ван Куйжк, директор голландської промислової компанії Vanku.

За матеріалами: Новини сьогодні
11-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11743

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]