Головна » 2016 » Серпень » 31 » Дав концерт прикордонникам у зоні АТО гурт DZIDZIO. ВІДЕО

Дав концерт прикордонникам у зоні АТО гурт DZIDZIO. ВІДЕО

Колектив відомого українського гурту "DZIDZIO" з концертом завітав до прикордонників Краматорського загону. Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

"До прикордонників Краматорського загону з феєричним концертом завітав колектив відомої групи "DZIDZIO". На яскраве шоу музикантів, яке відбулось в селі Гостре, що на Донеччині, прибули також прикордонники з Луганського та Донецького загонів, військовослужбовці Збройних сил України та місцеві жителі", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли у прес-службі відомства, аби морально підтримати українських захисників, які несуть службу в зоні проведення АТО, творчий колектив розпочав як завжди з веселих та оригінальних за своїм виконанням пісень, що з перших слів підспівувались присутніми. Особливу радість отримали діти, які танцювали та з радістю фотографувались з фронтменом групи - Дзідзьом.

"Окрім веселого настрою колектив подарував присутнім чудову атмосферу та підняв патріотичний дух захисників", - наголосили в Держприкордонслужбі.

Після концерту публіка нагородила музикантів гучними оплесками та було зроблено спільне фото на згадку.

Раніше відома українська рок-група "Воплі Відоплясова" на чолі з Олегом Скрипкою приїхала в зону проведення АТО, щоб виступити з концертами серед українських військовослужбовців, які несуть службу в населених пунктах неподалік лінії зіткнення.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1942

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]