Головна » 2013 » Вересень » 12 » Декілька закарпатських сіл найближчим часом будуть відрізані від зовнішнього світу

Декілька закарпатських сіл найближчим часом будуть відрізані від зовнішнього світу

Кореспондент нашого видання днями відвідав одні із найвіддаленіших сіл Закарпаття. Нас цікавило, як і чим живуть закарпатські верховинці. Відтак найближчим часом ми опублікуємо серію матеріалів на цю тему.

Першим селом у нашому маршруті стала Усть-Чорна, Тячівського району. Зі слів сільського голови, у населеного пункту нині є чотири основні проблеми: берегоукріплення, розбиті дороги, сміття та відсутність робочих місць.

Як видно на фото, Усть-Чорну разом із кількома навколишніми селами стихія уже найближчим часом може відрізати від зовнішнього світу.

Справа в тому, що побудовані колись нашвидкуруч берегоукріплюючі дамби розвалюються на очах. Виникає логічне запитання: невже чиновники, які колись підписували акти виконаних робіт, не бачили, що захисні дамби побудовані абияк? Невже вони не розуміли, що своїм недбальством ставлять під загрозу життя тисяч людей?

Дивує нас і поведінка та «професіоналізм» дорожніх служб, які відверто ігнорують той факт, що в окремих місцях дорожнє полотно вже давно зникло, а сама дорога з дня на день загрожує обвалитися в прірву. При цьому навіть на найнебезпечніших ділянках «траси» (якщо її, звісно, можна так назвати…) ми не побачили жодного попереджувального знака, який застеріг би водіїв від швидкої чи необачної їзди.

Якщо врахувати, що ці місця в районі активно позиціонують як туристичні точки та регулярно направляють сюди туристів, було б незайвим, як мінімум, попереджати своїх гостей про ту небезпеку, яка чатує на них на звичайнісінькій дорозі.

Сподіваємося, що прокуратуру Закарпаття зацікавить наша інформація і стражі порядку встановлять, хто будував зображені на фото дамби та чи були при цьому дотримані хоча б елементарні технічні норми.

За матеріалами: Новини сьогодні
12-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11211

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]