Головна » 2014 » Січень » 20 » Делегація Майдану вирушила на "технічні консультації" з владою

Делегація Майдану вирушила на "технічні консультації" з владою

На зустріч зі сформованою владою групою з урегулювання ситуації в країні для проведення технічних консультацій відправили чотирьох представників Майдану.

Про це повідомили у прес-службі Батьківщини.

До складу делегації протестувальників увійшли Юрій Луценко, Олександр Турчинов, Руслан Кошулинський и Віталій Ковальчук.

У Батьківщині підкреслили, що мова йде не про переговори, які будуть вести лідери Майдану та опозиції, а саме про попередню консультацію.

Як відомо, вчора, 19 січня, лідер УДАРу Віталій Кличко на фоні зіткнень між протестуючими та міліцією відправився в Межигір'я, де зустрівся з президентом Віктором Януковичем і передав йому вимоги Євромайдану.

Янукович доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Андрію Клюєву створити робочу групу за участю представників Кабінету міністрів і адміністрації президента України для розгляду питань щодо врегулювання політичної кризи.

У понеділок, 20 січня, в Партії регіонів повідомили, що група з врегулювання ситуації в Україні готова розпочати перший раунд переговорів. До її складу, крім Клюєва, увійшли також міністр юстиції Олена Лукаш і радник президент Андрій Портнов.



За матеріалами: Новини сьогодні
20-01-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11089

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]