Головна » 2013 » Серпень » 24 » День Державного Прапора та День Незалежності на Тячівщині святкували у вишиванках

День Державного Прапора та День Незалежності на Тячівщині святкували у вишиванках

Сьогодні з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та Дня Незалежності у місті Тячів відбулися масові святкові заходи. Насамперед на центральній площі перед будинком Тячівської районної державної адміністрації пройшла церемонія підняття Державного Прапору України – символу вільної, незалежної держави.
Відтак у районному Будинку культури розпочалися урочисті збори за участі керівництва державної адміністрації, зокрема в.о голови Тячівської райдержадміністрації Василя Каганця та заступників: Василя Буги, Федора Стана, ВолодимираБодака та керівника апарату Дмитра Онуфрія.
У виступах було відзначено історичні віхи творення незалежності, висловлено побажання нових здобутків в ім’я подальшого розвитку і процвітання української держави, віри та надії на краще майбутнє.
Подякою голови обласної державної адміністрації за активну участь у розбудові району та з нагоди відзначення Дня Незалежності України нагороджено приватного підприємця Василя Костевича.
Також грамотами державної адміністрації нагороджено колишніх політв’язнів - членів районної організації Всеукраїнського товариства політичних в’язнів і репресованих. Саме на їх долю випало важке випробування у сталінських концтаборах за святу ідею незалежності України.
Приємним є той факт, що чимала частина учасників урочистостей були одягнуті у вишиванки, чим показали, що цінують наші національні традиції . Патріотичний дрес-код личив усім як і оптимістичний настрій з нагоди державних свят.

За матеріалами: Новини сьогодні
24-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11469

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]