Головна » 2015 » Червень » 24 » День Дунаю святкуватимуть на Рахівщині

День Дунаю святкуватимуть на Рахівщині

27 червня у Рахові на площі відбудеться дитячий фестиваль «Тиса-молодша сестра Дунаю».

1) Дитячий фестиваль «Тиса – молодша сестра Дунаю»

Підбиття підсумків еко-моди

Конкурс еко-моди – це показ костюмів, вироблених як з природніх матеріалів, так і з відходів. Переможці (перше, друге та третє місця) будуть нагороджені цінними подарунками, всі інші отримають заохочувальні призи. Переможець конкурсу отримає можливість представити Україну на європейському конкурсі серед всіх країн Дунайського басейну.

Майстер-клас з плетіння маскувальної сітки «Подаруй воїну захист!»

Запрошуємо всіх учасників свята приєднатися до спільного виготовлення маскувальної сітки для закарпатських воїнів АТО, даруючи нове життя старим речам і маскування захисникам України.

Майстер-клас дитячого гриму «Природній світ: перевтілення!»

Для наймолодших буде можливість на святі перетворитися у представника тваринного чи рослинного світу Карпат. Мета майстер-класу – створити співпереживання у дітей за стан природи Карпат.

2) Підбиття підсумків конкурсу “Пластикові скарби»

За тиждень до Дня Дунаю буде оголошено змагання серед молоді міста Рахова, хто більше назбирає ПЕТ-пляшок. Команди учасників мають заздалегідь зібрати пластмасові пляшки, скласти їх у визначеному місці та повідомити до 27 червня організаторів про місце зберігання та можливий час вивезення ПЕТ-пляшок для визначення їх ваги.

За результатами зважування визначається команда-переможець конкурсу. Учасники отримають сертифікати та подарунки від організаторів та партнерів заходу.

3) Урочиста передача контейнерів для збору вторсировини

З метою зменшення засмічення річки Тиси побутовими відходами компанія Кока-Кока Беверіджиз Україна передасть Рахівському району 8 контейнерів (об’єм 1100 л.) для роздільного збору твердих побутових відходів.

Заходи організовані Закарпатською обласною організацією Всеукраїнської екологічної ліги за підтримки компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна, Департаменту освіти та науки Закарпатської обласної державної адміністрації, Рахівської районної державної адміністрації, Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Тячівського міжрайонного управління водного господарства, повідомляють у Басейновому управлінні водних ресурсів річки Тиса.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11144

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]