Головна » 2016 » Серпень » 23 » День прапора хустяни відзначили масштабним велопробігом

День прапора хустяни відзначили масштабним велопробігом

Більше двох сотень хустян та гостей міста взяли участь у велопробігу до Дня Державного Прапора, який вже традиційно щороку з нагоди свята організовує ГО «Велооб`єднання».

Стартував марафон на Майдані Незалежності.

«Вже близько п’яти років у День Державного Прапора України у Хусті проводяться такі велопробіги з метою популяризації здорового способу життя. У цьому заході беруть участь люди різних вікових категорій: від діточок до сивочолих ветеранів, які уже не перший рік приїжджають на велопробіг», –поділився з «ГК» один із організаторів спортивного дійства Михайло Ференц.

І дійсно, окрім молоді, яка зазвичай найактивніше бере участь у подібних заходах, на залізних конях у колоні учасників можна було побачити як бабусь із онуками, так і батьків із найменшими чадами.

Цьогоріч до веломарафону приєднувалися цілими родинами та компаніями друзів.

«Ми всією сім`єю постійно беремо участь у подібних спортивних заходах. Переконані з чоловіком, який сьогодні, на жаль, не зміг до нас приєднатися через роботу, що активний відпочинок є найкориснішим для нашого здоров`я. Тішимося, що завжди радо нам складають компанію доньки Анастасія та Каріна, - розповідає «ГК» учасниця велопробігу Оксана Ревуцька.

До слова, для найменших учасників – діток до 5 років – організатори влаштували справжні перегони на швидкість, а всі старші змогли сповна насолодитися маршрутом протяжністю 10 кілометрів у компанії друзів та однодумців.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1941

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]