Головна » 2018 » Лютий » 22 » Депутатки вимагають від Москаля публічних вибачень за “щеплення від дурості”

Депутатки вимагають від Москаля публічних вибачень за “щеплення від дурості”

  Вони вимагають публічних вибачень від Москаля.

Міжфракційне депутатське об’єднання сприяння ґендерній рівності “Рівні можливості” засудило поведінку очільника Закарпатської облдержадміністрації Генадія Москаля, який під час засідання нецензурно вилаятися на адресу в.о. міністра, – передає ТСН.

Чому Міністерство міністра охорони здоров’я не знає, що твориться на Закарпатті? Москаль обурений

Супрун розповіла, коли вакцина від кору з’явиться в регіонах України

Про це йдеться у Facebook об’єднання.

Вони вимагають, зокрема, публічних вибачень від Москаля.

«Нагадуємо пану Москалю, що відповідно до ст.3 Конституції України, честь та гідність людини визнаються найвищими соціальними цінностями! Вимагаємо від Геннадія Москаля публічних вибачень та у майбутньому під час своїх виступів дотримуватись етичних та правових норм, які гарантують повагу до людської честі, гідності та професійної репутації!» – йдеться у повідомленні.

Окрім того, об’єднання звернулося до Адміністрації Президента України та Національного агентства України з питань державної служби із вимогою притягнути Москаля до дисциплінарної відповідальності відповідно до Закону України «Про державну службу».

Голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля обурила заява міністра охорони здоров’я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином. На сесії облради Москаль емоційно та з ненормативною лексикою прокоментував заяву Супрун.

Нагадаємо, голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля обурила заява міністра охорони здоров’я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином.

На сесії облради Москаль процитував заяву Супрун, одночасно коментуючи її. “Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості…

Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: “Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою”.

Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь”, – різко відреагував Москаль.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-02-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1737

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]