Головна » 2014 » Вересень » 18 » "Динамо", "Дніпро" і "Металіст" сьогодні стартують у Лізі Європи

"Динамо", "Дніпро" і "Металіст" сьогодні стартують у Лізі Європи

Сьогодні ввечері, 18 вересня, відбудеться перший тур групового раунду Ліги Європи. Відразу три українських клуби беруть участь в цьому турнірі. "Дніпро" і "Металіст" сьогодні прийматимуть міланський "Інтер" і турецький "Трабзонспор" відповідно, а "Динамо" на виїзді зіграє з португальським "Ріу Аве".

"Дніпро" - "Інтер"

стадіон: НСК "Олімпійський", Київ

арбітр: Фелікс Цваєр (Німеччина)

пряма трансляція: 20.00 на каналі "2+2"

Мирон Маркевич, наставник "Дніпра": "Команда справді добре укомплектована сильними футболістами, особливо в атаці. Також варто відзначити схему "3-5-2", з насиченим півзахистом. І нам варто добряче поламати голову, щоб не програти центр поля".

"Металіст" - "Трабзонспор"

стадіон: "Арена Львів", Львів

арбітр: Том Харальд Хаген (Норвегія)

пряма трансляція: 22.05 на каналі "Футбол 1".

Ігор Рахаєв, наставник "Металіста": "Нам протистоятиме команда дуже серйозного рівня. У нас є кадрові проблеми, і ми завтра будемо виправлятися перед своїми вболівальниками. Головне, щоб хлопці продемонстрували всі свої сили і показали все, на що здатні".

"Ріу Аве" - "Динамо"

стадіон: "Віла-ду-Конде", Ріу Аве

арбітр: Стефан Йоханнессен (Швеція)

пряма трансляція: 22.05 на каналі "2+2".

Сергій Ребров, наставник "Динамо": "Ріу Аве" - це дуже хороша команда. Та й будь-яка інша португальська команда, адже всі вони сповідують атакувальний стиль гри. Дуже технічні і кваліфіковані футболісти. І те, що "Ріу Аве" мало хто знає в Україні, ще нічого не значить. Ця команда зараз доводить тим, що вона перебуває на першому місці в провідному чемпіонаті Європи".


За матеріалами: Новини сьогодні
18-09-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11102

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]