Головна » 2016 » Січень » 7 » Діти з Луганська колядували губернатору Закарпаття

Діти з Луганська колядували губернатору Закарпаття

Сьогодні на Закарпаття приїхали діти зі Станично-Луганського району. Приймав їх особисто Геннадій Москаль, якому вони колядували чистою українською.

Про це голова Закарпатської ОДА повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Приймав сьогодні дітей зі Станично-Луганського району, які приїхали відпочити на Закарпаття на Різдвяні канікули. Станично-Луганський район найбільше постраждав від бойових дій, тут купа зруйнованих житлових будинків та соціальних об’єктів, у тому числі шкіл і дитсадочків.

Більшість місцевих мешканців – донські казаки, які орієнтуються на Росію, тому коли сьогодні діти почали колядувати чистою українською, це мене приємно вразило.

Пригадую, минулого року, коли ми вперше організовували поїздки дітей із передової на відпочинок у західні області, батьки дуже неохоче відпускали їх із дому. Спрацьовували нав’язані російською пропагандою стереотипи про «бандеровцев, которые отрезают язык русскоговорящим».

На щастя, потроху все змінюється… На Донбасі виховний процес іде в зворотному напрямку – тут не батьки виховують дітей, а навпаки – діти, що повертаються від нас, переконують батьків, що Україна – єдина країна.
Гарних нам усім свят! Христос рождається!", - написав Москаль.


За матеріалами: Новини сьогодні
07-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1939

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]