Головна » 2017 » Січень » 22 » Дитяча кімната. Кращі поради з облаштування

Дитяча кімната. Кращі поради з облаштування

Дитяча кімната. Кращі поради з облаштування

Часом здається, що діти ростуть дуже швидко. Недавні улюблені іграшки тепер припадають пилом у кутку. З облаштуванням дитячої справа йде так само. Малюки змінюються, у них з'являються нові інтереси, заняття, захоплення. Обстановка в кімнаті 3-х річного малюка кардинально відрізняється від інтер'єру дитячої школяра.

Що робити батькам, враховуючи вікові особливості малюка? Є кілька варіантів на вибір:

  • регулярно оновлювати інтер'єр, купуючи нові і нові іграшки. Міняти меблі більш відповідну малюкові за віком;
  • придбати більш універсальну меблі, яка підходить дітям різного віку з різними захопленнями.

Зручно облаштувати для дитини кімнату буде простіше, якщо заздалегідь припустити, що в ній буде знаходитися. Також слід подбати про комфорт і безпеку, а тому радимо в дитячих кімнатах використовувати керамічний обігрівач, вигідно придбати який вам допоможе портал dimol.ua.

Поради з облаштування дитячої

Бажано розділити приміщення на кілька зон - для сну, ігор, занять і т.д. Звичайно, діти непосидючі і не будуть дотримуватися встановлених батьками правил. Зате в кімнаті стане простіше орієнтуватися серед купи предметів. Поступово такий підхід все ж привчить малюка до порядку.

У міру дорослішання дитини деякі іграшки, а пізніше і предмети інтер'єру, слід підбирати таким чином, щоб вони сприяли його розвитку, як фізичному, так і розумовому. Новонародженим дарують багато іграшок. Слід підбирати іграшки, виконані з якісних матеріалів, які не містять токсичних речовин. Відомі бренди пропнують чимало цікавих іграшок на будь-який вік, починаючи з дитинства і закінчуючи дошкільним, і молодшим шкільним віком.

Не слід купувати занадто багато іграшок. Дитина знайде кілька улюблених, а решта будуть валятися забутими, нікому не потрібними.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-01-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11066

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]