Головна » 2017 » Серпень » 17 » Дитяча стоматологія: важливі аспекти

Дитяча стоматологія: важливі аспекти

  Тема дитячої стоматології сьогодні досить актуальна. Відвідуючи стоматолога вже з раннього віку, можна отримати від лікаря багато корисних порад і рекомендацій. Зайва профілактика і консультація позбавить вашу дитину від хворобливих неприємних процедур. Особливо важливо, спочатку, звернути увагу на правильність росту зубів і вчасно встановити при необхідності брекети.

Для більшості батьків є норма не водіння дитини до стоматолога. Залишки молочних зубів у багатьох дванадцятирічних підлітків, як показує практика, знаходяться в жахливому стані. Нормальним, таке ставлення до здоров'я дітей, назвати складно. Тим паче, що в наші дні на процедуру видалення зубів у дітей до кваліфікованого лікаря можна записатися навіть онлайн - за допомогою ресурсу moms.ua.

У Європі, наприклад, за статистикою на кожну дитину цього віку припадає одна, дві пломби. Можна погодитися з доводами, що європейський рівень життя значно вищий за наш, однак елементарні профілактичні процедури доступні всім і відвідування стоматолога раз на півроку, ніхто не відміняв.

Спроби привчити до гігієни підлітка, найчастіше приносять не втішні результати, адже така звичка повинна бути вироблена ще в ранньому віці. На жаль, багато хто до тридцяти років не дбає про власне здоров'я і згадує про нього, коли як то кажуть "припече".

Особливо це стосується запущених зубів, адже вони незабаром дадуть про себе знати. І коли вже діватися нікуди, а жовтизна, неприємний запах з рота, біль та інші негативні наслідки стають нестерпними, ми звертаємося до фахівця. Тому краще лікування карієсу у дітей та інших недуг зубів також варто робити на ранніх стадіях, якщо вже запобігти їх не вдалося.

Сучасні методи стоматології дозволяють, наприклад, обробити молочні зуби дитини фтористим лаком, що підвищить їхню міцність, стійкість до солодкої їжі (яку так люблять діти) і інших негативних впливів. Маючи здорові зуби, у дитини буде формуватися правильна мова і до допомоги логопеда вдаватися не доведеться. Для зупинки розвитку карієсу, існує можливість вдатися до допомоги спеціального герметика.

Сучасна апаратура дитячих стоматологічних клінік дозволяє проводити лікування безболісно, не завдаючи глибокі психологічні травми дитині. І чим швидше ви звернетеся за допомогою фахівця, тим лояльніше буде процедура лікування. Подумайте про здоров'я дитини з раннього віку і вона, згодом, буде вам дуже вдячною.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-08-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 116625

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]